Ytterligare en pedofil konfronteras av pedofiljägarna – reste 6 timmar för att dejta en 13-åring


De goda samariterna från Watch TV fortsätter jaga pedofiler. Den här gången är det en 52-årig man, med komplett ”snuskgubbe-i-Pattaya-mundering”, som packat sin pedofila lilla goodiebag och rest 6 timmar från Dalarna till Götet för att gå på dejt med ett barn.

Enligt egen utsago hade han sett fram emot en gemytlig helg kantad av lek och bus (som någon sorts svårplacerad extrafarsa, eller?), men hans tidigare textmeddelanden till grabbarna från Watch TV vittnar om hans egentliga avsikter.

Men när han anlände till adressen, full av förväntningar som bara en kemisk kastrering kan råda bot på, så blir han istället konfronterad av pedofiljägarna och har en hel del obekväm förklaring att ta i tu med. En eloge till dessa grabbar! One down, typ tiotusen to go!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
5
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Ytterligare en pedofil konfronteras av pedofiljägarna – reste 6 timmar för att dejta en 13-åring

log in

reset password

Back to
log in