WikiLeaks utfärdar belöning till den som kan visa om Sveriges ”feministregering” röstade på Saudiarabien


Här om veckan röstades Saudiarabien in i FN’s kvinnorättskommission, vilket ter sig lite märkligt då landet själv är beroende av en stor portion kvinnorätt. Men vad som är ännu märkligare är att man nu börjar misstänka att världens no.1 (obs. självutnämnda) feministregering röstade in de skäggiga översittargubbarna i gemenskapen.

Och misstankarna stramades åt ytterligare när Margot Wallström i förra veckan meddelade att Sverige inte kunde avslöja hur man röstat med hänvisning till en påhittad fantasi-sekretess som inte har något med verkliga världen att göra över huvud taget.

Och skulle det vara så att Sverige verkligen röstade in Saudiarabien så börjar det bli rejält svettigt nu. För nu utfärdar visselblåsarna WikiLeaks en belöning på 10000$ till den som trotsar fantasisekretessen och tillhanda håller dokument som visar hur Sveriges feministregering egentligen röstade.

Detta är inte första ansiktsförlusten för feministregeringen. Tidigare blev man gjord till åtlöje världen över när man drog på sig huvuddukar på anmodan från Irans kvinnoförtryckande regim.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

WikiLeaks utfärdar belöning till den som kan visa om Sveriges ”feministregering” röstade på Saudiarabien

log in

reset password

Back to
log in