When Karma Strikes Back: Mobbare ger sig på fel kille och får rejält på käften

Få saker är sådan stämningshöjare som en riktigt bra ”when Karma strikes back-video”, och det här är ett skolboksexempel! Händelsen utspelar sig i Holland, om...


Få saker är sådan stämningshöjare som en riktigt bra ”when Karma strikes back-video”, och det här är ett skolboksexempel! Händelsen utspelar sig i Holland, om jag inte är helt ute och cyklar (Ha! cyklar + Holland, jag är till och med rolig när jag inte ens försöker), för språket är fullkomligt obegripligt. Det låter typ som när döva blir överexalterade och läcker ljud ur munnen (…och jag är inte rolig när jag försöker, vad är detta?).

Hur som helst, den här snubben har uppenbarligen missat 101-kursen i klassisk skolmobbning. För det första ser han själv ut som ett mobboffer i sina stuprörsjeans och sin förargelseväckande synth-filla. Men sen gör han också det ödesdigra misstaget att ge sig på någon som är betydligt större och farligare än han själv också. Och det är ju ett misstag som inte sällan gör väldigt ont i ansiktet.

Missförstå mig inte nu, är det något jag hatar så är det mobbning, men OM jag skulle vara TVUNGEN att mobba någon så skulle jag ju knappast ge mig på någon som är större än mig själv. Nej, rimligtvis väljer man ju ut någon som är flera årsklasser yngre än sig själv. Det där uttrycket ”ge sig på någon i sin egen storlek” är ju bara korkat, och garanterat myntat av en liten kille. Ingen stor skulle någonsin drömma om att ge sig på någon i sin egen storlek… det är ju livsfarligt.

Anyway, den här mobbaren kommer snart att plockas ner på jorden, och bli en internet-sensation på köpet! Medan polarna filmar så ger han sig på en kille på väg hem från skolan. Han trakasserar sitt offer och ger honom en spark över benen. Och det skulle han alltså inte ha gjort. ”Offret” vänder sig plötsligt om, tornar upp sig över mobbaren och ger honom en klockren smocka vars ljud bäst liknas vid ett sånt där strandtennis-kit som mormor och morfar alltid panik-köpte som sista minutenpresent på OKQ8-macken.

Nog tjatat. Fram med popcorn, luta dig tillbaks i finfåtöljen, för nu blir det åka av!

Mobbare ger sig på fel kille och får på truten!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in