Vovven ”Iggy” blev terroristens femte offer.


Vovven Iggy blev terroristen Rakhmat Akilovs femte dödsoffer. Han var en omplaceringshund från Irland som kom till Sverige 2012 via organisationen ”Dogs Aid”, som nu hedrar hans minne med ett inlägg på Facebook!

”Vila i frid, fina killen! Spring mot Regnbågsbron, dina vänner väntar på dig på andra sidan”, skriver organisationen i ett känslosamt inlägg som också uppmärksammar hur platsen där Iggy tog sin sista promenad har blivit en värdig minnesplats, full av blommor!

Och det initiativet kan vi tacka Markus Krantz för. När han besökte minnesplatsen från terrordådet lade han märke till att en plats glömts bort. Nämligen platsen där Iggy somnade in. I ett Facebookinlägg postade han en bild över hur han skapat en minnesplats värdig människans bästa vän med lite tända ljus, en blomma och hundgodis. Och efter det har platsen fullkomligt översvämmats av blommor till minne av Iggy!

Låt oss alla nu ägna en tanke åt den här fina lilla vovven som fick sätta livet till för en människas ondska. Vila i frid Iggy! Du hade inte gjort något ont. Du skulle ut på promenad som vanligt. Och du blev säkert lika glad som alltid när kopplet lyftes ner. Men den här promenaden skulle bli din sista. I alla fall i den här världen!

Hoppas du springer över de gröna fälten där i hundhimlen just nu och har det helt awesome! WZUP och alla våra följare tänker på dig!  

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
8
WTF?!
NAAW... NAAW...
6
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
19
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
6
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
38
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Vovven ”Iggy” blev terroristens femte offer.

log in

reset password

Back to
log in