VM-hjältarnas reaktion när de får veta att de måste ”high-fiva” Stefan Löfvén – ”Nää! Buuu! Vafan?!”


Det här klippet är nästan bannemej lika guld värt som en finalseger över Kanada! Tänk dig själv hur du skulle reagera om du fick veta att den bästa dagen i ditt liv skulle avslutas med en highfive med Stefan Löfvén! För det var just vad spelarna fick reda på under genomgången inför guldfirandet. Först skulle det bli en stunds käbbel av statsministern, och sen skulle de alla ge honom varsin oförtjänt handklapp.

Och spelarnas reaktioner är fanimej priceless! ”Nääää”, ”Buuu”, ”Vafan”, hörs muttret gå genom spelarbussen! Jag har nog aldrig älskat ett hockeylag mer!

Och som bonus, det här kan man aldrig få för mycket av, straffläggningen en gång till! Bon appetite!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
11
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VM-hjältarnas reaktion när de får veta att de måste ”high-fiva” Stefan Löfvén – ”Nää! Buuu! Vafan?!”

log in

reset password

Back to
log in