VIDEO: Vild skallerorm krälar upp i knät på kille som satt sig i naturen

Jag kan med enkelhet komma upp med säkert hundra anledningar till varför det total-suger att vistas i naturen, men det räcker egentligen med ett –...


Jag kan med enkelhet komma upp med säkert hundra anledningar till varför det total-suger att vistas i naturen, men det räcker egentligen med ett – inget wifi! Sen krävs det inte mycket mer än en traumatiserande skolutflykt i mellanstadiet med att jaga grodyngel i hällregn, läckande gummistövlar, tappa grillkorven i elden och rulla ut liggunderlaget i rävbajs för att man mer än gärna ska dedikerar resten av livet till avsevärt mycket gästvänligare inomhusklimatet.

Och just det… f*cking skallerormar! Ormar är aldrig bra! Inte när de krälar runt i det vilda, och inte när de pryder bootsen på någon värmländsk 42-årig oskuld som åker på Cinderella-kryssning och verkar som ett hundraprocentigt vaccin mot att någonsin få ligga.

Och den här snubben tycks ha missat budskapet helt och hållet. Efter en liten vandringstur har han satt sig till ro i skuggan, då han plötsligt får oväntat besök. En  av naturen genom-ond skallerorm ringlar fram till honom – och sedan vidare upp i knät! Jag fattar inte hur han kan hålla sig så lugn. Fy satan vad skraj jag hade varit!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in