VIDEO: Tatuerade inbrottstjuv i pannan – åtalas för tortyr (varning för otäcka bilder)


Det sägs att brottsoffer kan lämnas ärrade för livet, men tydligen gäller det också brottslingar. Två brasilianska män, tatueraren Maycon Reis och hans vän Ronildo Moreira, har nu gripits och står åtalande för ”tortyr” sedan de postat en film på nätet där de tatuerar ”jag är en tjuv och en loser” i pannan på en inbrottstjuv som ertappats i tatueringsstudion.

Föräldrarna till den anklagade tjuven, som uppges vara 17 år gammal, har nu polisanmält de båda männen som väntar åtal för ”tortyr”. Efter händelsen så har dock både tatuerarna och den tatuerade fått uppbackning från olika läger. En grupp anordnade en insamling för att bekosta en tatueringsborttagning, men fick ganska omgående blåsa av kampanjen efter hot från folk som slöt upp bakom de båda nu tortyrmisstänkta tatuerarna.

Maycon Wesley Carvalho dos Reis, 27, och Ronildo Moreira de Araujo, 29, åtala nu för ”tortyr” efter att ha tagit lagen i egna händer.

Efteråt tvingades den stackars grabben visa upp sin nya tatuering för hela världen. Vi postar videon i nyhetssyfte. WZUP förespråkar absolut inte att man tar lagen i egna händer eller använder sig av våld. Varning till känsliga personer, klippet kan uppfattas som stötande.

Ska man dock se något positivt i det hela så är grabben åtminstone i rätt bransch för en genant ansiktstatuering. Han kan ju alltid dölja den på jobbet med en rånarluva. Det kanske är en snål tröst, men det hade ju varit klart mycket värre om det var en revisor som brutit sig in för att göra tatueringsstudions redovisning. Jag menar, det hade ju kunnat sabba oändligt med kundmöten om han dök upp med en tjuvtatuering i pannan… eller rånarluva. Lita aldrig på en revisor i rånarluva.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Tatuerade inbrottstjuv i pannan – åtalas för tortyr (varning för otäcka bilder)

log in

reset password

Back to
log in