VIDEO: Tafsare i Malmö grips på bar gärning av polis

Den här byfånen glider runt i Malmö med sitt omotiverat höga självförtroende och spelar allan-ballan som bäst, när hans anti-sociala sejour plötsligt får ett abrupt...


Den här byfånen glider runt i Malmö med sitt omotiverat höga självförtroende och spelar allan-ballan som bäst, när hans anti-sociala sejour plötsligt får ett abrupt slut. På övervakningsfilmen kan man först se hur han kastar en smällare efter ett annat sällskap (extremt oklart vad han får ut av det?) för att sedan lufsa vidare och helt random grabba tag i rumpan på en tjej (lika extremt oklart vad han får ut av det?).

Men den här testosteronstinna Homo Erectus-hanens framfart blir som sagt inte särskilt långvarig. Runt hörnet lurkar nämligen en piketbuss som är väl medveten om byfånen och hans bihangs framfart. Äntligen ett lyckligt slut! Och förhoppningsvis blir det en nyttig lärdom och livserfarenhet för honom!

Text: @martinklinden

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in