VIDEO: Svenska soldater sparkar talibanröv i Afghanistan


Sedan forn stora dar, då Sverige dominerade kring Östersjön, dräpte danskar, brände deras grödor och förgiftade deras vattendrag med hästkadaver, så har vi levt i fred.

Det närmaste krig vi kommit har varit ett påtvingat år i lumpen, kantat av läppsmatter, dåligt väder och omogna tilltag som att fisa varandra i ansiktet på luckan. Eller en första gay-experience i kabyssen med en fellow jolly-sailor om man var i flottan!

Men efter avslutad tjänstgöring så lade man livet i grönkläder bakom sig, blev reglementsvidrig civilist, gifte sig (först 2001 blev det lagligt för flottister att gifta sig) och skaffade sig en dröm- och ambitionsförtärande familj.

Med undantag för några tappra få som tog sitt ansvar (oftast möp:arna då, som aldrig ville löka och som man hatade) och reste till fjärran land med sin AK5 för att snacka svengelska i krigshärdar och sparka röv taliban-röv å konungens vägnar!

Och här har du dom, grabbarna som Anita Lindblom sjöng om!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
7
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
4
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
10
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Svenska soldater sparkar talibanröv i Afghanistan

log in

reset password

Back to
log in