VIDEO: Svensk turist knockar bulgarisk städerska


Det bästa med att semestra utomlands är väl ändå att kunna leva ut kolonialmakt-känslan och sina privilegier som vit man under ett par veckor om året. Glida runt under Pattayas sol i wife beater-linne, midjeväska och ett par sköna foppatofflor med strumpor i. Men den här svenska turisten tog semesterkänslan alldeles för långt, och är nu ungefär lika poppis i Bulgarien som en bulgarisk-reggad skåpbil är i ett svenskt villaområde.

Mannen, som identifierats som en 53-årig svensk, är nu gripen för den otäcka misshandels som syns i videoklippet nedan. Normalt kan en gripen hållas i 48 timmar i Bulgarien, men på grund av brottets natur och omständigheterna så har åklagaren yrkat på häktning fram tills rättegången hålls.

Kvinnan, som jobbade som städerska på hotellet, slogs medvetslös av sparken och bröt käken. Bulgarisk polis har inte gått ut med något motiv för attacken än.

Klippet är delat i nyhetssyfte. WZUP tar bestämt avstånd från allt förespråkande eller glorifiering av våld. Vi vill också passa på att önska den bukfeta turisten en lång och olycklig vistelse i Bulgarisk fängelse. Välförtjänt!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Svensk turist knockar bulgarisk städerska

log in

reset password

Back to
log in