VIDEO: Svensk poliskvinna gör ett ”pinsamt” trafikstopp på fritiden

Ålrajt, fram med skämskudden, för nu blir det bannemej åka av! Det är youtube-användaren JockeBoj som har berikat the interweb med det här sällsynt roande...


Ålrajt, fram med skämskudden, för nu blir det bannemej åka av! Det är youtube-användaren JockeBoj som har berikat the interweb med det här sällsynt roande klippet. Man kan ju bara anta att JockeBoj är den manliga bilisten i fråga, för det här ”trafikstoppet” är definitivt inget som poliskvinnan skulle vilja bifoga med sitt CV…

Nu vet jag ju inte exakt vad som har hänt här, men vad man kan utröna av samtalet så är att detta helt enkelt är en trafikdispyt som har urartat lite grann. Off-duty poliskvinnan ska tydligen ha legat och kärring-kört i typ 86km/h på en 90-väg, vilket tycks ha väckt en oproportionerligt stark reaktion hos bakomvarande bilist som inte alls vill färdas genom universum i 4 förhatliga kilometer i timmen under hastighetsbegränsningen, och kanske till och med anlända till sin destination flera sekunder senare.

När man framför ett par ton i nära hundra kilometer i timmen så borde man ju rimligtvis vara i ett lugnt och sansat sinnestillstånd, vilket av outgrundlig anledning tycks strida mot människans natur. I alla fall den här människans natur. Likt en Veiron i ottan med prima fint-abstinens så tappar han fattningen och lägger sig och trycker i röven på bilen framför för att demonstrera sitt missnöje.

Bilen framför markerar då genom att trampa på bromsen, och färden dundrar vidare genom konflikttrappan med en hisnande fart. Medan mannen pendlar ilsket över mittlinjen för att så mycket som få en glimt av sin antagonists nuna använder poliskvinnan sitt trumfkort, nämligen flasha brickan, för att en gång för alla punktera konflikten.

Men mycket olyckligt för henne så biter inte auktoriteten över huvudtaget på den ilskna medtrafikanten och ”trafikstoppet” blir ett tungt nederlag för poliskvinnan som får retirera… Kolla in klippet själv och döm vem som gör rätt och fel! Mycket nöje!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in