VIDEO: Stenhård polishund stoppar bilkapare

Man kan säga mycket om USA, men en sak som är totalt awesome är deras liverapporterade biljakter! Sjukt osvenskt att frånsäga sig möjligheten att kunna...


Man kan säga mycket om USA, men en sak som är totalt awesome är deras liverapporterade biljakter! Sjukt osvenskt att frånsäga sig möjligheten att kunna redigera inslaget efter sin egen politiska agenda i efterhand. Men sånt bryr man sig inte om over there, så länge det blir bra tv! 

I det här fallet får vi följa en biljakt i södra Kalifornien från absolut första parkett uppe i luften. Och den här jakten har allt. Ett tokstolle på rampage som kapar en bil, en knight i shiny armor som försöker rädda en ung mö i nöd, och våldsamma krascher. Men slutet är bäst av allt. 

Galningen kraschar bilen, dumpar den, och börjar kuta från polisen. Men fotjakten blir kortvarig. Polisen bussar nämligen vovven efter buset. Och den här vovven skojar inte alltså! Jägaren har plötsligt blivit den jagade! Vovven sätter av i en jävla fart, och flyger fram mot sitt byte. Jag överdriver inte – flyger!.

Stenhård polishund stoppar bilkapare

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in