VIDEO: Sport Illustrated’s superheta wet t-shirt-video med Samantha Hoopes

Okej, jag är medveten om att detta inte är den bästa tiden att posta sånt här just nu. Jag menar nu när patriarkatet består av...


Okej, jag är medveten om att detta inte är den bästa tiden att posta sånt här just nu. Jag menar nu när patriarkatet består av pottklippta brudar med tygpåsar, hen-snubbar (som ser ut som pottklipptabrudar med tygpåsar) och militant-feministiska kändisar. Men jag gör det som en hyllning till det 15-åriga pubertetsynglet mig själv som ivrigt kilade ner till kvarterets turk-affär med månadspengen i högsta hugg och köpte FHM, Slitz och Moore för hela slanten.

Och om det nu är så som patriarkatet ser ut så är Samantha Hoopes en riktig käftsmäll på patriarkatet. Hon slog igenom när hon krängde fettdrypande mastodont-burgare i stars ’n stripes-mönstrad bikini till nascar-skränande ’muricaner i wifebeater, mohawk och en IQ på max 78.

Carl Jr. and Hardee’s Most American Thickburger. Classy!

Och nu sprids hennes stekheta wet tshirt-video, som langades upp av Sports Illustrated, som om den vore syfilis i Pattaya. ”Do my nipples offend you”, står det på tishan. Så vad säger du… gör dom?

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in