VIDEO: Snubbe blir påkörd av buss – reser sig upp och går in på puben (Obs! Brutala bilder)


Buss i ryggen? Inget som inte en kall öl kan råda bot på! Händelsen inträffade på morgonen den 24:e Juni i Reading, England och fångades av puben ”The Purple Turtle’s” CCTV (Donatello? reds. anm). 53-årige Simon Smith var på väg för att ta sig en morgon-pint när den skenande bussen dånade upp på trottoaren och mejade ner honom bakifrån.

Men det krävs tydligen mer än så för att ställa in sin morgonrutin sedan 20 år tillbaka. Simon reser sig upp, tillsynes oberörd, och stövlar in på puben. Väl där inne tillkallas dock både ambulans och polis, men det var först efter att ha granskat övervakningsfilmen som de trodde på Simons historia om att han blivit påkörd av en skenande buss och undkommit med endast blåmärken och små blessyrer, skriver The Telegraph.

Det gör ont som fan att få en buss i ryggen. Foto: Purple Turtle CCTV

Men någon morgon-pint blev det inte den här gången. Möjligtvis en morfin-cocktail. Efter att ha sett den brutala filmen var den hårdhudade 53-åringen nämligen tvungen att hänga med in till sjukhuset för att genomgå en obligatorisk kontroll, bli lite omplåstrad och behandlas för ”svinont”, vilket är ett vanligt symotom för buss i ryggen. Men värre än så var det alltså inte.

Bilderna kan uppfattas som ganska brutala så en varning utfärdas till känsliga personer! Galet alltså!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Snubbe blir påkörd av buss – reser sig upp och går in på puben (Obs! Brutala bilder)

log in

reset password

Back to
log in