VIDEO: Servitris kör upp varmkorv i ****** innan den serveras till kund (Äckel-varning!)


När man kollar på typ ”Diners, Drive-Ins and Dives” och programledaren frågar om ingredienserna till restaurangens ”special sauce” och kocken svarar med ett finurligt leende att det är ett hemligt familjerecept från gammel-mormor, så är detta ganska exakt vad jag brukar föreställa mig!

Enligt obekräftade uppgifter så är detta en övervakningskamera från någon sylta i Kalifornien, och på filmen kan man se hur en av servitriserna doppar korven i sin egen patenterade glaze innan den serveras på kunden. Bland det vidrigaste jag har sett faktiskt. Fast nu ska man ju i och för sig inte dra på allt för stora växlar, vi vet ju inte bakgrundshistorien. Kanske kunden beställde korven så?!

Hur som helst, det måste ju finnas en anledning att övervakningsfilmen granskats. Någon måste ju liksom ha klagat? Kanske fick ett hår i maten? *Urk*

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
5
URK!
WTF?! WTF?!
8
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
5
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Servitris kör upp varmkorv i ****** innan den serveras till kund (Äckel-varning!)

log in

reset password

Back to
log in