VIDEO: Seriemördare luras av polisen – går loss på skyltdocka med hammare


När två uteliggare mördades i Las Vegas kom polisen upp med en kontroversiell idé som drar brottsprovokation till sin yttersta spets. Båda offren hade slagits ihjäl med hammare i sömnen, och det gav polisen idén att placera ut en skyltdocka i sovsäck. Lockbetet placerades ut i det område där den misstänkta mördaren härjat, och sen var det bara att rigga upp en kamera och vänta på att någon skulle gå i fällan.

Och tro det eller ej, men det funkade. På filmen ses 30-årige Shane Schindler närma sig lockbetet. Plötsligt drar han fram en hammare ur en vit plastpåse och går till våldsam attack mot skyltdockan. Shane slår två hårda slag mot skallen på dockan innan han försöker gå där ifrån, men grips av polis. 

Polisen har ännu inga bevis att Shane var den som dödade de två uteliggarna, men det har inte hindrat dom för att väcka åtal för mordförsöket på skyltdockan. Shanes advokat hävdar, inte helt otippat, att ”man inte kan döda en docka, så därför bör åtalet läggas ner”, och gärningsmannen själv säger att han ”visste om att det var en docka, då den inte andades”. Kan ju bli knepigt det här… 

Samtidigt arbetar polisen med att samla bevis mot Shane i de tidigare morden. Man söker bland annat en hammare som Shane, enligt ett kvitto som han hade i sin lägenhet, har lämnat tillbaks till en järnaffär.

Så, borde Shane buras in för attacken på skyltdockan? 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Seriemördare luras av polisen – går loss på skyltdocka med hammare

log in

reset password

Back to
log in