VIDEO: Ryska poliser använder kraftigt övervåld vid ingripande

Att det langas upp videos på sociala medier med våldsamma polisingripanden är ju ingen ovanlighet nu för tiden. Genast brukar det bli tjafs i kommentarsfälten...


Att det langas upp videos på sociala medier med våldsamma polisingripanden är ju ingen ovanlighet nu för tiden. Genast brukar det bli tjafs i kommentarsfälten när internetkrigare från båda lägren näthatar varandra över vad som är rätt och fel.

Men polisen i Sverige är för det mesta ganska snälla ändå. Oftast handlar det bara om någon sittstrejkande hippie utanför Migrationsverket som fått smaka pepparspray, eller någon nasse-parad som fått dansa batong-mumbo, och det är ju nästan alltid befogat.

Men i Ryssland är det en helt annan femma (så klart). Det här ingripandet kan nog vi alla vara skrämmande överens om att det är övervåld. Det spelar liksom ingen roll om dom här snubbarna hade kampat noshörningsungen Nelson och grisen Babe mot varandra, det här är bortom all kritik…

Text: martinklinden @ instagram

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in