VIDEO: Rånare knockas och tvingas städa upp sitt eget blod i väntan på polis


Mike Tyson myntade en gång ett ordspråk som stämmer ganska väl in på det här klippet:

För när den här snubben stövlade in i en butik med pistolen i högst hugg, så kunde han föga ana att han nyvaken och förvirrad kommer få svabba upp sitt eget näsblod från golvet inom en väldigt snar framtid.

Klippet har några år på nacken, men klart värt att damma av igen! Bon Appetit!

OBS. WZUP förespråkar ingen våldsanvändning i annat fall än när det är nödvändigt enligt nödvärnsrätten. Videon är delad i nyhets- och diskussionssyfte. Var snälla mot varandra!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Rånare knockas och tvingas städa upp sitt eget blod i väntan på polis

log in

reset password

Back to
log in