VIDEO: Polisen manglar ner flyende inbrottstjuv


Det gamla ordspråket ”don’t bring a cykel to a minibuss-fight” stämmer in så väl på det här klippet! Okej, det kanske inte är så gammalt ordspråk, jag kom just på det, MEN det stämmer i alla fall väldigt bra in på klippet. Så långt kan nog alla enas!

Och här ser vi också hur grymt CCTV faktiskt är! Den här gången fick kameraoperatörerna upp ögonen för Jake Nedd, en välkänd tjuv som cruisade runt i snobb-området Fullham, där en kåk går loss på omkring 12 miljoner. Och tack vare kamerorna så dirigerades polisen snabbt till platsen när Jake börjat tömma en olåst Range Rover.

Jakten blev kortvarig. Men underhållande. När poliserna kommer upp i höjd med gärningsmannen så slår de helt enkelt upp bildörren och manglar omkull honom så han gör en riktig praktvurpa! I det rättsliga efterspelet så dömdes Jake Nedd sedan till 28 veckors fängelse (vi har förgäves och fruktlöst försökt omvandla enheten veckor till något mer greppbart så som månader eller år. Men kulramar och liggande stolen till trots så är det en tillsynes omöjlig ekvation. Har vi nått mattesnille bland följarna så give it a try!).

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
6
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
4
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Polisen manglar ner flyende inbrottstjuv

log in

reset password

Back to
log in