VIDEO: Örfilstävling mellan David och Goliath slutar i knock out

Först och främst, den som myntade begreppet ”ge dig på någon i din egen storlek” måste ju ha varit en liten kille. Det är ju...


Först och främst, den som myntade begreppet ”ge dig på någon i din egen storlek” måste ju ha varit en liten kille. Det är ju skit korkat. Gör inte det! Är du stor och ger dig på någon i din egen storlek så reducerar du ju dina chanser avsevärt att vinna. Det måste ju ha varit en desperat liten kille som tröttnat på att åka på däng som myntat det begreppet.

Själv är jag normalstor, typ 183 centimeter, och ingen Mike Tyson direkt, men jag skulle aldrig drömma om att ge mig på någon i min egen storlek. Det skulle ju göra svinont att bli slagen i ansiktet av en kille i min storlek. ”Ta min mobiltelefon, ta min plånbok, ta min stjärtoskuld. Vad som helst, bara du inte slår mig liksom”.

Nej, ett klokt ordspråk hade varit ”ge dig inte på någon i din egen storlek”. Har man möjlighet att välja så så vore det ju direkt korkat att inte ta fördel av sin storlek. Jag menar, slåss du uteslutande mot kvinnor, barn, gamla och sjuka, och undviker konfrontation med jämnbördiga kombattanter, så har du en god chans att befästa din position som högst upp i näringskedjan.

Här får du ett fullgott exempel på hur en ojämn matchning kan se ut. David mot Goliat. Och Goliat smackar livet ur David. Den här snubben borde ha vänt i dörren när han såg att alla andra deltagarna var rena gorilla-hybrider.

Slap contest knock out!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in