VIDEO: Nya obehagliga bilder från Drottninggatan sekunderna efter terrorattacken


”Efter noga övervägande har jag i samråd ned vänner beslutat att lägga upp denna film. Jag får inte tag på polisen och den här filmen kanske kan hjälpa till i utredningen eller på annat sätt. Se den på eget bevåg och inte om du är känslig”.

Så skriver Fredrik Lie som befann sig på Drottninggatan i Fredags när terrordådet begicks. Och videoklippet, där Fredrik vandrar upp i förödelsens spår, är ett av de obehagligaste vi sett från attentatet hittills.

Överallt ses människor i chock, som bara en minut tidigare levde sina liv som vanligt, shoppade, skulle möta en vän eller funderade på sina helgplaner. Men alla kom inte hem den eftermiddagen…

Förvirringen och rädslan på platsen är total. Och ovissheten om vad som har hänt gör att Fredrik inte vågar gå hela vägen upp till där lastbilen kraschade in i Åhléns, när han ser brandröken stiga.

”Gå inte dit, det kan var en bomb”, uppmanar han människorna runt omkring sig och springer tillbaka ner längst gatan.

Som sagt, emotionella, rörande, men också obehagliga bilder…

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
9
HAHA!
URK! URK!
10
URK!
WTF?! WTF?!
19
WTF?!
NAAW... NAAW...
21
NAAW...
GRRR... GRRR...
20
GRRR...
*LUV* *LUV*
13
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
16
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Nya obehagliga bilder från Drottninggatan sekunderna efter terrorattacken

log in

reset password

Back to
log in