VIDEO: Naken tjej stjäl polisbil


Som naken snubbe suger världen. I bästa fall blir man allmänt utskrattad och/eller åker på stryk. Men som naken brud däremot, då öppnas en hel värld av möjligheter.

Den här händelsen inträffade i Januari i år, och den nakna kvinnan identifierades som Lisa Luna. På filmen, som spelats in med polisens egna bodycam, ser man hur Lisa kommer vandrandes naken och frigjord (alt. naken och svårt manodepressiv), och hade det varit jag som kom ranglandes naken med den lille salte framme så hade jag tveklöst blivit el-chockad och fått ett knä i ryggen så jag dör av andnöd.

Men här plockar polisen kolugnt fram en filt som Lisa kan skyla sig med. Absolut ingen brådska. Men Lisa är mer sugen på att låna polisbilen faktiskt…

Och efter en 70 miles lång jakt kraschar den kvinnliga bilföraren (otippat) och kan gripas av polis.

Jag väljer medvetet att inte översätta hur långt en mile är efter som det här är internet och alla ändå är såna jävla besserwissers att de inte kan låta bli att kolla det själva om jag bara slänger ur mig något huvudlöst inkorrekt. Låt säga 35 kilometer. Hälften alltså. 1 kilometer = 2 miles. Låter rimligt.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Naken tjej stjäl polisbil

log in

reset password

Back to
log in