VIDEO: Munk går in i Shaolin-mode under fight låter motståndaren slå sig trött


Själv kan jag knappt gå normalt när pungen har klistrat sig mot låret, men Shaolin-munkarna har utvecklat en förmåga att uthärda helt omänskliga prövningar. Typ knäcka spjut mot halsen, krossa tegelstenar med skallen, tamejfan om dom inte har någon gammal mästare som kan gå normalt med pungen klistrad mot låret också!

You disglased youl familis honol. Hele, take spinning punch to face. Haiiiya!

Hemligheten ska tydligen vara någon sorts sinneskontroll som man bara kan uppnå genom år av djup meditation. Och detta är inte bara en cool gimmick för att liva utebbande efterfester Nej, den här munken använder sin förmåga i ringen också. Under en MMA-fight går plötsligt munken Yi Long in i shaolin-mode och låter sin motståndare slå sig trött mot hans nylle. Tillsynes helt oberörd!

 

Imponerande! Men nu vet vi ju inte hur han mår egentligen. Det kanske är som när man själv ska spela allan-ballan och dra fingret sakta, sakta genom en ljuslåga. Det gör liksom så svinont att ögonen tårar sig, och man försöker hålla masken, men alla vet att man egentligen gråter på insidan.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Munk går in i Shaolin-mode under fight låter motståndaren slå sig trött

log in

reset password

Back to
log in