VIDEO: ”Mohammed, Abdulla, go away” – Stökigt när motdemonstranter avbryter afghanernas sittstrejk


Tidigare under kvällen blev det stökigt på Mynttorget när motdemonstranter rök ihop med sittstrejkande afghaner och deras sympatistrejkare. ”Mohammed, Abdulla, go away”, ses motdemonstranterna skandera på livestreamen som en person delade på Facebook.

Polisen fanns dock på plats och kunde avstyra att sammandrabbningen blev allvarligare. Enligt Aftonbladet kastade motdemonstranterna rökbomber mot afghanerna, och en person – oklart från vilken gruppering – fick föras till sjukhus.

Videon är delad i nyhetssyfte enligt Facebooks användarvillkor för ”inbäddade klipp”. Diskutera gärna ämnet i kommentarsfältet, men var snälla mot varandra och håll er inom Facebooks gemenskapsregler.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
4
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: ”Mohammed, Abdulla, go away” – Stökigt när motdemonstranter avbryter afghanernas sittstrejk

log in

reset password

Back to
log in