VIDEO: MMA-fighter i slagsmål med nepalesiska vakter


Okej, här kastas vi rakt in i intrigen! En jättesöt pottklippt liten nepalesisk säkerhetsvakt, som man bara vill mata med karameller och kittla på magen, har just hamnat i onåd hos en betydligt större snubbe, som dessutom är skillad mma-fighter. På filmen, som är inspelad i lobbyn på ett lägenhetskomplex i Malaysia (ja, dom anlitar väl nepalesiska vakter för att det är billigare eller nått, vad fan vet jag?!), ses de båda utbyta svordomar och skällsord på vardera modersmål innan de beslutar sig för att låta nävarna sköta snacket istället.

MMA-fightern inleder med en benspark som hade kunnat krossa lårbenshalsen på självaste Dalai Lama, och sedan är fighten igång! Efter 0,3 sekunders tappert krigande ligger vakten, som tycks besitta den fysiska förmågan av den genomsnittliga klimakterie-kvinnan, riktigt pyrt till! Men då kommer räddningen i form av en hel Gurkhas-patrull med arga lilleputtar!

En person som säger sig vara mma-fightern på filmen förklarar händelseförloppet i kommentarsfältet, men framstår mest som en arrogant douchebag som faktiskt skulle må gott av att skaka galler en stund…

Och hur gick det då för den jättesöta lilla pottklippta vakten som man bara vill mata med karameller och kittla på magen? Jo, någon snäll vuxen har gett honom en Red Bull som han kan sörpla på, och kanske kommer hans nyvunna kändiskap hjälpa honom att landa den där bruden som han enligt mma-fightern snackat om så mycket! Slutet gott, allting gott!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: MMA-fighter i slagsmål med nepalesiska vakter

log in

reset password

Back to
log in