Misslyckat rån mot vapenhandlare slutar på bårhuset (Varning för otäcka bilder)

Om du nödvändigtvis ska råna någon så måste ju en vapenhandlare vara det absolut sämsta alternativet. Jag menar, han är ju 100% beväpnad och säkerligen bättre...


Om du nödvändigtvis ska råna någon så måste ju en vapenhandlare vara det absolut sämsta alternativet. Jag menar, han är ju 100% beväpnad och säkerligen bättre på att använda pickadollen än någon som lärt sig från att kolla på Sons Of Anarchy.

Nu har ju jag aldrig rånat någon, men jag kan ju på rak arm säga att OM jag skulle göra det så skulle det vara en kvinna eller ett barn! Det måste ju ge bäst avkastning kontra risken. Kanske ta en bebis från en ensamstående mamma och pressa henne på pengar, eller sälja den till Hells Angels eller nått.

Dvärgar kanske? Det måste ju vara en oerhört lukrativ rånmarknad. Att ingen kommit på det?! Och om jag inte missminner mig helt från skolan (vilket jag ofta gör) så samlar väl dom på skatter också? Jag är inte hundra, men det kan vara så att dom kan kasta förbannelser. Det kan ju vara värt att kolla upp först bara…

Men att bara vakna en dag, dra på sig hiphop-brallorna och gå ner för att råna krutgubben på Dixie Gun & Pawn, det är rena dödsdomen. På klippet ser man hur två rånare kommer in i affären när gubben bakom disken plötsligt drar snabbare än Lucky Luke och skjuter ihjäl en av rånarna på fläcken. Alltså stendöd. Inte så där ”Tell Timmy i love him” eller ”*host, gaah*…jag vill begravas under den stora apeln bakom ladugården”.

Nej, verkligen lights out, Elvis has left the building, sayonara, game over, pang, du är död…

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in