VIDEO: Mackägare i Helsingborg Vs. Bränsletjuv


”That’s how we treat horse thieves out here”! Så lät det ju på vilda västerns dagar när man lät en hästtjuv dingla från den gamla apeln uppe på kullen. Och även om det börjar bli allt mer vilda västern i Sverige så skulle det förmodligen strida mot företags-policyn att låta ett avskräckande exempel dingla från OKQ8-skylten vid infarten när familjen Olsson svänger in för att köpa en Kalle Ankas-pocket och en påse nappar inför färden till sommarstugan.

Men i takt med att bränslestölderna ökar, och att polisen bara kör anmälningarna i pappersstrimlaren, så har en mackägare tröttnat och gått tillbaks till ”ett öga för ett öga-metoden”. Får man för sig att dra en springnota på hans mack så kan man räkna med en kraftigt saltad nota i form av ett bautastenskott i vindrutan!

På filmen, som mackägaren själv har publicerat på Facebook, så syns han jaga efter en bränsletjuv med en sten (?) i högsta hugg. Personligen så tycker jag att det var väl generöst att bara krossa rutan, och inte dra stenen längst hela sidan också, men hur som helst så är det inte särskilt kostnadseffektivt att byta vindruta varje gång man behöver svänga in på tappen, så nästa gång kanske den här tjuven väljer att betala för sig!

Så vad säger du? Föredömligt civilkurage, eller borde han låta rättssystemet gå sin gilla gång istället?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
16
HAHA!
URK! URK!
5
URK!
WTF?! WTF?!
7
WTF?!
NAAW... NAAW...
3
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
13
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
19
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
8
*SNYFT*
WOW! WOW!
8
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Mackägare i Helsingborg Vs. Bränsletjuv

log in

reset password

Back to
log in