VIDEO: Kvinna slår och biter sin hund på tåget – vad hade du gjort? (Varning för starka bilder)


Få saker gör mig så förbannad som när någon plågar djur! Full, påtänd, psyksjuka – spelar ingen roll – man slår inte sin hund! Asså, jag hade hellre haft fri bar och Anders Borg som hedersgäst på mitt eget bröllop än att ens låta den här ruggugglan så mycket som hälsa på min guldfisk.

Händelsen som fångades på film av en resenär på ett tåg i Toronto är upprörande på många sätt. Framförallt för kvinnans beteende, men också för att det tar så lång tid innan någon ingriper, och att hon får gå därifrån utan någon påföljd – och får ta med sig hunden! Förhoppningsvis kommer spridningen av den här filmen bidra till att kvinnan får rättsliga påföljder och den stackars hunden omplaceras!

Kärringen kan ju för övrigt kvala in som den absolut värsta medresenären man kan tänka sig – påtänd, galen, väskan på ett eget säte, fötterna på sittdynan, ockuperat handikappsplats… och spöar sin hund!

Ärligt, vad hade du gjort om du såg någon göra så här mot sin hund?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
Skulle låta den här vovven ta hand om det…
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
9
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Kvinna slår och biter sin hund på tåget – vad hade du gjort? (Varning för starka bilder)

log in

reset password

Back to
log in