VIDEO: Klockren analys till DN’s artikel om skjutningarna i förorten


Arga nätkrigare har länge svurit över DN’s utpräglade förmåga att köra huvudet i sanden när det kommer till nyheter som kan ge en negativ bild av invandring, men så plötsligt hände det något! Förra helgen slant någon medarbetare på tangenterna och en artikel publicerades som fick den gemene DN-läsaren att sätta kaffet i halsstrupen av rasistchock!

”Vanligt med utländsk bakgrund bland unga män som skjuter”, löd rubriken och artikeln handlade om att de som skjuter varandra i förorten är av utländsk bakgrund.

För oss som levt våra liv utanför tidningsredaktionen var det väl inte direkt någon nyhet. De hade lika gärna kunnat rapportera om att Estonia har sjunkit, noshörningsungen Nelson har dött, bankerna kn*llar sina kunder eller att Ace of Base har splittrats, men för DN var detta ett enormt kliv!

Hur som helst, nu har någon slängt på träffsäkra undertexter på Captiongenerator, och det är svinkul. Kolla in klippet HÄR eller i Facebook-länken nedan…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Klockren analys till DN’s artikel om skjutningarna i förorten

log in

reset password

Back to
log in