VIDEO: Katten med världens djupaste ”mjau”


Även om jag är smärtsamt förtjust i videons ursprungliga rubrik; ”Retarded Cat (WTF of the day)”, så är jag personligen mer övertygad om att detta måste vara typ Barry White reinkarnerad! För den här kissens röst är så fängslande basisk att han hade kunnat sno brudar från sån målbrottskastrat som mig. Helt ärligt så hade den här katten kunnat sno mig från brudar också!

Nä, skämt åsido, det här är fan inte normalt. Den här katten kommer ju förmodligen dö ensam och oälskad i sviterna av strupcancer eller nått sånt…

Okej, min skjutjärnsjournalistiska natur har drivit mig till en rigorös fakta-check här, och det återstår två scenarion: Ursprungsvideon laddades upp 2015, och i beskrivningen till det klippet framgår det att katten lider av någon sorts strup/lung åkomma som heter ”Laryngeal Paralysis”. Det andra alternativet, som tagits fram av någon riktig party-pooper, är att det helt enkelt är fejk. Att det är en människoröst som klippts in. I så fall skulle jag vilja träffa den människan, krypa upp i hans famn och somna medan han klappar mig och förklarar betryggande att allt kommer bli bra (sen eventuellt föda hans barn också).

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Katten med världens djupaste ”mjau”

log in

reset password

Back to
log in