VIDEO: Jägare och djurrättsaktivister slåss (Vargjakten 2018)

Just nu pågår det en vargjakt i Sverige. För de som tycker att det är lattjolajbans att jaga, och de som tycker att det finns...


Just nu pågår det en vargjakt i Sverige. För de som tycker att det är lattjolajbans att jaga, och de som tycker att det finns på tok för mycket vargar i skogen, så är det säkert en uppskattad tillställning. 

Men så tycker inte alla. Det finns de som inte tycker att dödandet är lattjolajbans alls, och efter som dessa grupper är varandras totala motpoler så uppstår det en liten intressekonflikt här. Och ibland urartar det helt och hållet…

Facebooksidan ”Hunt Saboteurs Sweden” langade i fredags upp ett klipp från en sådan sammandrabbning. Enligt informationen som kommer med klippet så hävdar jakt-folket att aktivisterna angripit dem och sparkat en jägare oprovocerat, Aktivisterna däremot hävdar att de dykt upp för att kolla läget och få veta hur dagordningen såg ut när jägarna tagit en fikapaus från djurdödandet.

Oavsett vad så ser man på klippet att situationen urartade… rejält! Vem sida står du på, jägarna eller aktivisterna?

Klicka på länken här under för att komma till videon

 

KLIPPET FINNS PUBLICERAT HÄR PÅ ”HUNT SABOTEURS SWEDENS FACEBOOKSIDA (klicka för att komma till videon)

Så har skriver uppladdaren om klippet: ”Idag under jägarnas fikapaus ville en av aktivisterna fråga hur planen såg ut för eftermiddagen. Hon blev neddragen och släpad över marken och andra aktivister ingrep för att hjälpa. Jägarna attackerade då flera aktivister och tryckte bland annat ner en 17-årig tjej mot marken och vägrade släppa henne”.

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in