VIDEO: Ilsken mobb slår sönder H&M-butik efter rasistanklagelserna

Att H&M har haft det kämpigt det senaste har väl knappast undgått någon. På tre år har H&M tappat över sitt halva börsvärde. Ett historiskt...


Att H&M har haft det kämpigt det senaste har väl knappast undgått någon. På tre år har H&M tappat över sitt halva börsvärde. Ett historiskt ras som bäst liknas vid att börsen skulle vara en after work i en bubbelkopp under goda vänners lag och H&M skulle vara Martin Timell.

Bakslagen har avlöst varandra. Vi snackar textilfabriker med pisslöner, danska kläd-bål och nu senast – ”coolest monkey in the jungle-skandalen”.

Och det är den senaste skandalen som nu har fått ilskna mobbar att fullkomligt trasha H&M-butiker i Sydafrika. Sammanlagt har 6 butiker i landet vandaliserats. Nu har en film från en av butiks-raiderna publicerats på Facebook, och det såg ut ungefär så här…

Text: @martinklinden

Enligt uppgift har även minst en H&M butik utsatts för en blockad där demonstranterna hindrade kunder från att gå in i butiken. Polisen har svarat med att skjuta gummikulor mot demonstranterna. Ingen rapporteras ha skadats eller gripits till följd av händelserna. Diskutera gärna i kommentarsfältet, men håll god ton och skippa rasistsnacket! 

Källa: NowThis

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in