VIDEO: Hon har gett upp män – har bara sex med spöken

I en intervju på tv-showen This Morning berättar 27-åriga Amnethyst Realm (bara namnet väcker lite varningssignaler) att hon har haft sex med över 20 spöken...


I en intervju på tv-showen This Morning berättar 27-åriga Amnethyst Realm (bara namnet väcker lite varningssignaler) att hon har haft sex med över 20 spöken (okej, innan du höjer ditt gudfruktiga finger förbannar dig över lösaktigheten – det var åtminstone inte på samma gång!). Hon berättar att spökena brukade komma hem till henne för att ligga när hennes kille var på jobbet.

Men en dag kom han hem tidigare och fann henne i säng med Lilla Spöket Laban eller någon av hans artfränder. Så det förhållandet tog slut, och nu håller hon sig uteslutande bara till spöken som sexpartners. Planen är tydligen att hitta ett döing som vill kila stadigt och skaffa barn. Såatteh… Antar att hon raggar med ”anden i glaset” istället för Tinder då??!

Text: @martinklinden

Antar att det är något i den här stilen då…?! (Scary Movie II, 2001)

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in