VIDEO: Här skjuts London-terroristerna ihjäl av polis (Varning för otäcka bilder)


Fruktansvärda bilder! Inte så mycket för att de tre terroristerna genomborrades av över 50 rättfärdiga kulor från polisernas automatkarbiner. Nej, snarare för offrets skull, som ses bli skoningslöst kniv-attackerad. Lyckligtvis klarade han sig med livet i behåll, vilket är betydligt mer än vad man kan säga om de tre jihadisterna. En stor fet eloge till polisernas rådiga ingripande och till allmänheten som försökte avstyra angreppet genom att kasta stolar.

Terroristerna: Khuram Butt, Yousef Zaghba och Rachid Redouane

Initialt kan man se de tre terroristerna komma in i övervakningskamerans bild. De har just dödat 8 personer och skadat ett dussin på London Bridge och går nu lugnt mot puben ”Wheatsheaf”. Lyckligtvis lyckas personalen barrikadera ingången, vilket sannolikt avstyrde en än värre massaker. Istället gick de tre terroristerna till angrep mot en intet ont anande förbi passerande.

Först hugger Yousef Zaghba mot offret, tätt följt av de andra två. Och just som offret faller till marken så kommer räddningen. Tre poliser hoppar ur en polisbil, fortfarande i rörelse, och öppnar eld mot terroristerna. En av dem försöker gå till angrepp mot en polis, men genomborras av flera kulor på vägen och faller död till marken. De andra två terroristerna träffas också av kulor, försöker fly, men faller ner döda. Offret från knivattacken kommer upp på fötter. Han är fortfarande oidentifierad, men vid liv.

Fruktansvärda bilder, men nog så viktiga att se. Min spontana tanke; Dessa personer måste rensas bort. Alla som uttrycker minsta sympati med dem måste rensas bort. Dela gärna med dig av din spontana tanke i kommentarsfältet!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
5
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Här skjuts London-terroristerna ihjäl av polis (Varning för otäcka bilder)

log in

reset password

Back to
log in