VIDEO: Här går den fd. SR-journalisten till attack mot poliserna. Hade svurit trohet till IS


Alltså, det var väl egentligen bara en tidsfråga innan man fick skriva ut den rubriken?! Nu vet jag ju inte exakt hur rekryteringsprocessen ser ut på SR och SVT, men jag tycker ändå att det vore rimligt att dra en gräns någonstans kring manshatare eller jihad-krigare. Kalla mig fyrkantig, mansgris eller smygrasist, men jag tycker ändå att det skulle vara bra.

För nu har det nämligen visat sig att mannen som sköts när han gick till hammar-attack mot poliserna utanför Notre Dame igår var den tidigare SR-medarbetaren Farid Ikken. Enligt uppgifter var han aktiv som journalist i Sverige kring 2010, men flyttade utomlands 2013 för att kunna ägna sig helhjärtat åt sin passion – Jihad.

En polis skadades i attacken och den tidigare SR-journalisten överlevde med skottskador. Enligt uppgifter har Farid Ikkens svurit trohet till IS, och under attacken som klassas som en terrorattack av franska myndigheter, så ska den tidigare SR-journalisten (asså, jag kan inte sluta skriva det) ha skrikit ”det här är för Syrien”.

Oklart om Farid Ikken är välkommen tillbaks till sin gamla arbetsplats efter detta, men mig veterligen så har dom inte sagt nej i alla fall…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Här går den fd. SR-journalisten till attack mot poliserna. Hade svurit trohet till IS

log in

reset password

Back to
log in