VIDEO: Gubbe i flip-flops vs. rånare i Optimus Prime-mask (varning för starka bilder)


Här har du lite av ett moraliskt dilemma att tampas med. Självklart är det fel att råna, men samtidigt ligger det ju i människans natur att hålla på snubben i Optimus Prime-mask och Rambo-kniv. Det är ju exakt så man hade klätt sig om man var singel. Möjligtvis en kombination av de båda slagskämparna, för flipflop är ju jävligt najs för komforten också!

Den här händelsen inträffade under gårdagen i Fresno, Kalifornien. En man försöker råna en Starbucks (en eller ett Starbucks?!) när en god samarit med flipflops och en stol i högsta hugg griper in. Enligt uppgifter från polisen vårdas rånaren fortfarande på sjukhus med allvarliga skador. Mer info finns inte i nuläget, men undrar om inte flipflop-mannen får tag i kniven och hugger rånaren i slutet av klippet. Ser onekligen ut så. Kanske rånaren sträckte sig efter pistolen.

Beväpnad med en stol avbryter mannen rånet. En kamp uppstår sedan som lämnar rånaren allvarligt skadad.

Utfärdar en liten varning för känsliga personer där då. Kan vara så att det förekommer dödligt våld i videon. WZUP delar videon i nyhetssyfte.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Gubbe i flip-flops vs. rånare i Optimus Prime-mask (varning för starka bilder)

log in

reset password

Back to
log in