VIDEO: ”Grannens schäfer hoppade på staketet så jag gjorde ett kikhål. Hon verkar gilla det!”


Sjukt okreddigt att vara grannskapets byracka ibland asså. Det är som om folk tar för givet att gräsmattorna skiter sig själva och att brevbäraren vet sin plats. Att vara hund är så mycket mer än att springa runt med en död fågel i munnen och vägra släppa den. Även om det är en stor del. Det kan man ju inte sticka under stolen med.

Men alla hjälpmedel som underlättar dagsverket för en hårt arbetande hund är ett välkommet tillskott  vardagen. Som det här utmärkta exemplaret av kik- och sniff-hål i planket!

I det här klippet har Jennifer Bowman gjort en hjälteinsats för att underlätta för grannskapets schäfer.  ”Got tired of the neighbors German shepherd jumping to peek over the fence so I made her a peeking spot. I think she likes it”, skriver hon på Facebook och postar det här…

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: ”Grannens schäfer hoppade på staketet så jag gjorde ett kikhål. Hon verkar gilla det!”

log in

reset password

Back to
log in