VIDEO: Finska ungdomar livestreamar när de kör ihjäl sig (Varning för otäcka bilder)


Först och främst vill vi gå ut med en varning till känsliga personer. Videon är inte direkt gore, men kan uppfattas som stötande då det unga paret som syns på bilderna är ovetandes om att de kommer dö inom kort. Vi delar videon i nyhetssyfte, och förhoppningsvis kan de avskräcka någon från att sätta sig bakom ratten med alkohol i kroppen.

Olyckan inträffade på torsdagsmorgonen i Esbo utanför Helsingfors. En busschaufför fann bilvraket klockan 05:30 på morgonen, alltså ett par timmar efter själva olyckan enligt videons tidräkning. Paret, som är i 20-årsåldern, omkom båda omgående vid kraschen. Enligt uppgifter från myndigheter bar de bälte vid avkörningen, men smällen blev så kraftig att bältena gav vika och både mannen och kvinnan slungades ur bilen.

På filmen, som är ett urplock från 5 timmars live-sänt krökande på Periscope, dricker de båda kopiösa mängder alkohol. Enligt beskrivningen på Liveleak så har någon (förhoppningsvis) finsktalande person översatt att mannen skryter om sin rika pappa, sitt drogmissbruk och ett fängelsestraff som ska avtjänas inom en snar framtid.

I slutet av videon sätter sig paret i bilen och kör i väg. Det är omöjligt att avgöra hastigheten utifrån videomaterialet, men på den aktuella sträckan är det 60-gräns, och utifrån bilvraket och det faktum att kvinnan, enligt uppgifter, ska ha försökt förmå mannen att sakta ner, så kan man ju bara anta att fylle-körningen har gick bra mycket snabbare än så. Vila i frid.

Dags för obligatoriskt fyllelås i bilar kanske? Vad talar för- och emot?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
4
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Finska ungdomar livestreamar när de kör ihjäl sig (Varning för otäcka bilder)

log in

reset password

Back to
log in