VIDEO: Bjuder hemlös på käk – blir utslängd från McDonalds

Den här filmen, som redan fått över 77 ooo o00 views, är som gjord för att bråka över internet om! Ett riktigt moraliskt dilemma värst...


Den här filmen, som redan fått över 77 ooo o00 views, är som gjord för att bråka över internet om! Ett riktigt moraliskt dilemma värst att näthat främlingar över!

Upprinnelsen till filmen är att Yossi Gallo såg en hemlös man när han satt på McDonalds i Myrtle Beach, South Carolina. Han tyckte synd om mannen och ropade in honom i restaurangen för att bjussa på lite käk. 

Detta uppskattades inte av restaurangägaren, och snart var polisen på plats och slängde ut både den gode samariten och den hemlöse mannen från restaurangen.

Men en mobilfilm visar ju nödvändigtvis inte hela händelseförloppet. Restaurangchefen hävdar att den hemlösa mannen tiggt pengar på parkeringen och uppträtt störande, och det var då som polisen kallades till platsen för att avvisa mannen. Och det var först då som den gode samariten, eller rättshaveristen om man nu väljer att se det så, bjöd in den hemlösa mannen i restaurangen.

Hur som helst så är internet-mobben fly förbannad nu, och uppmanar till en bojkott av restaurangen. Kolla klippet och avgör vem du tyckte gjorde rätt. Lämna din synpunkt i kommentarsfältet!

Sometimes I hate the world….

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in