Video: Behöver du lite större bula i byxan? Så här gör du steg-för-steg

Nu ska vi bli lite pyssliga här! Om du har blivit taggad i den här videon så antar jag att just du haft oturen i...


Nu ska vi bli lite pyssliga här! Om du har blivit taggad i den här videon så antar jag att just du haft oturen i genpool-lotteriet att utrustas med osmickrande liten mandom. Och kanske saknar du även utseendet eller charmen för att väga upp bristen på centimeter?!

Men misströsta icke min vän! Det finns en lösning. Om än en ganska dålig sådan, när man tänker efter. För lyckas du väl få en brud på kroken med det här knepet, så kommer det uppstå en ganska genant situation när du ska skörda frukten av dina framgångar.

Men skitsamma, det är ett senare problem! Då har du kommit så långt så du säkert kan grina dig till resten om det skulle bli nödvändig. Men leta fram sy-kittet och finurligheten, för det här är ett husmorsknep som lätt hade kunnat platsa i Äntligen Hemma (eller Sommar med Ernst). Följ guiden steg-för-steg och snart kan du gå på stan eller genom korridorerna på jobbet med ett helt annat självförtroende!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in