VIDEO: Badass säkerhetsvakt avbryter pågående rån

Ska du råna ett ställe så är dagens tips från coachen att INTE välja butiken som har en säkerhetsvakt som är coolare än alla Die...


Ska du råna ett ställe så är dagens tips från coachen att INTE välja butiken som har en säkerhetsvakt som är coolare än alla Die Hard-filmerna tillsammans. Och sen kanske det inte är att rekommendera att ta med sig en leksakspistol till en gun fight heller. Den nyttiga lektionen fick de här två bovarna lära sig den hårda vägen när deras rån avbröts av den här badass-vakten.

Snubbens puls gick knappast över vilopuls när han stövlar in mitt i rånet som staden sheriff och ba ”do you feel luck punk?!” (typ) och avfyrade en salva på slentrian mot rånarna.

Rånarna: ”The gun is fake! It’s fake!” 
Robocop-vakten: ”Well, mine is not!”

Dom gav sig verkligen på fel butik! Nu är jag ju ingen rån-expert, men skulle jag råna någon så skulle jag ju uteslutande ge mig på de svaga i samhället: sjuka, svaga, kvinnor och barn och gamlingar som ligger och sprattlar på golvet som en upp och ner vänd sköldpadda medan man länsar medicinskåpet. Det borde ju ge bäst avkastning kontra arbetsinsatsen, kan man ju tycka.

Och kanske dvärgar?! Nu minns jag inte helt vad dom sa i skolan, men dom samlar väl dessutom på skatter? Det kan vara så att dom kan kasta förbannelser, har för mig att jag har läst det någonstans. Så det borde man kanske kolla upp först…

Text: @martinklinden

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in