VIDEO: Åkattraktion kraschar – en död och fem allvarligt skadade (Varning för otäcka bilder)


Det här är exakt varför man ska sitta på en bänk och möla sockervadd istället för att åka vanvettiga karuseller i överljudsfart som manövreras Pokemon-spelande sommarjobbare med målbrottsröst.

Den här olyckan som kostade en person livet och som skadade fem andra inträffade på öppningsdagen av nöjesfältet Ohio State Fair i USA.

Samtliga attraktioner hade besiktigats innan säsongsöppningen, och den aktuella attraktionen hade klarat besiktningen utan anmärkningar.

På filmen, som kan uppfattas som stötande för vissa personer, ser man hur en av attraktionens sex armar lossnar och slungas iväg. Varning utfärdas till känsliga personer!

 

På det andra klippet från olyckan ses det kaotiska efterspelet. I klippet syns skadade personer så känsliga personer rekommenderas inte att titta på filmen. WZUP publicerar filmerna i nyhetssyfte.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
10
HAHA!
URK! URK!
10
URK!
WTF?! WTF?!
39
WTF?!
NAAW... NAAW...
27
NAAW...
GRRR... GRRR...
7
GRRR...
*LUV* *LUV*
10
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
13
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
22
*SNYFT*
WOW! WOW!
17
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VIDEO: Åkattraktion kraschar – en död och fem allvarligt skadade (Varning för otäcka bilder)

log in

reset password

Back to
log in