VARNING! OTÄCKA BILDER! Igelkott har plågats ihjäl med mäklarskylt – vem är gärningsmannen?


Igelkottar är helt awesome små varelser med sina knubbiga kroppar, nosar och små fötter! Men det finns många faror för dem i civilisationen, trafik, robotgräsklippare och majbrasor. Men MÄNNISKOR borde fanimej inte vara en av farorna!

Hur trasig i sin lilla hjärna måste man inte vara för att få för sig att nöjesmörda en liten igelkott?! Dessutom tycks det bli allt vanligare? HUR? VARFÖR? Och framförallt – VEM?

Var och varannan vecka dyker det upp bilder och vittnesmål på Facebook från personer som funnit skändade och mördade igelkottar! Igelkottar som sparkats boll med, eldats eller spetsats! Hur känner man sig när man uträttat något sådant? Cool? Mäktig?

Jag hoppas innerligt att det visar sig att Gud är en igelkott och att dessa människor får sitt straff på ett eller annat sätt (helst genom mäklarskylt i arslet). WZUP delar detta Facebookinlägget i syfte att uppmärksamma djurplågeriet, och kanske kan spridningen av bilden bidra till att någon som vet något om detta drabbas av ett uns samvetskval och anger de skyldiga till polisen!

Återigen, varning för otäcka bilder!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
6
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
6
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VARNING! OTÄCKA BILDER! Igelkott har plågats ihjäl med mäklarskylt – vem är gärningsmannen?

log in

reset password

Back to
log in