Varning för livsfarligt ”prank”! Offret luras med handslag – släpas sedan efter bil


Är du en sån person som avskyr att bli lurad? Och ogillar du dessutom att släpas flera hundra meter efter en bil i farten? Är svaret ”ja” på båda frågorna så kommer du definitivt inte uppskatta det här nya ”pranket” (skulle svaret däremot vara ”nej” så kan du bortse från denna artikeln och scrolla vidare direkt till ”gilla WZUP-knappen”).

Det var Sydsvenskan som var först ut med att rapportera om den här fullkomligt vansinniga företeelsen. På bara ett dygn hade polisen fått in tre anmälningar med ett snarlikt förfarande. Men mörkertalet kan mycket väl vara större!

Förfarandet går till enligt följande: Gärningsmännen kör upp till offret i en bil. De vevar sedan ner rutan och frågar efter en vägbeskrivning. Efter att fått hjälp sträcker sedan passageraren fram handen för ett handslag, och tar du då hans hand så är pranket… eller misshandeln… eller mordförsöket, i fullgång, och du kommer få dig en åktur som fsannolikt sopar banan med Helix på Liseberg.

Passageren kopplar ett hårt grepp om offrets hand, och då trycker föraren på gasen. Offret släpas sedan efter bilen, ibland så långt som flera hundra meter. Polisen uppger att de inte kan se något annat syfte med attackerna än just misshandel (och kanske förnedring? Reds.anm).

Sydsvenskan skriver att polisen inte vill gå ut med en allmän varning för bilister som frågar efter vägen – däremot bör man vara extra varsam eftersom tillvägagångssättet är likadant vid alla tre anmälda fall.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Varning för livsfarligt ”prank”! Offret luras med handslag – släpas sedan efter bil

log in

reset password

Back to
log in