VARNING! Ett bett från den här fästingen och du blir ofrivillig vegetarian!


Mygg, knott och asfaltsläggare i all ära, men inget kan sabba en sommar som ett bett från den här fästingen! Nog för att det suger att bli biten av en vanlig fästing och få TBE i hjärnan, eller en irländsk asfaltsläggare och få syfilis, men ett bett från ”The Lone Star Tick” gör dig till ofrivillig vegetarian!

Då kan du sitta där i skuggan och suga på en sparris medan polarna mölar flintastek till den fesljumna elefant-ölen! Fästingen, som nu sprider sig över Amerika, börjar trivas allt bättre på de nordliga breddgraderna, och skulle mycket väl kunna anpassa sig till Sverige som blivit lite av ett fästingarnas (och jihadisternas) fristad.

Så som det funkar är att fästingens bett frammanar en allergi mot kolhydraten galaktos-alfa-1,3-galaktos som är svingod och finns i rött kött (även kallad ”gudarnas näktar”… sedan 2 sekunder tillbaks i tiden… av WZUP’s redaktion). Ett förödande bett och du kan lika gärna ställa in hela sommaren, köpa en tygpåse, en ekologisk el-cykel och bli miljöpartist!

Vad är näst, en mygga som gör dig till sosse?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

VARNING! Ett bett från den här fästingen och du blir ofrivillig vegetarian!

log in

reset password

Back to
log in