Världspenisrankningen – från elefantsnabel till micropenis


Naturtillgångar, sportprestationer och militärparader i all ära, men vad som egentligen spelar roll är ju egentligen vem som har störst k*k. Ja, absolut störst k*k har ju självklart folk på nätet, men nu snackar vi ”in real life”, så att säga.

Överlägset störst är ju Kongo och Ghana med ett abnormt genomsnitt på dryga 18 centimeter! Det är ju sinnes sjukt! Men som en klok man en gång sade (tror det var typ Dalai Lama) ”en stor k*k är en snål tröst i en fattig familj. Men man kan ju säga så här – hade jag varit en frånskild batikhäxa så hade jag packat sarongen och bokat en Afrikaresa på direkten!

I botten hittar vi (föga förvånande) länder som i regel beter sig rätt illa och – av nu ganska förklarliga skäl – är arga på resten av världen! Nordkorea, Irak och Iran. Vafan grabbar, ni bråkar ju till och med med varandra! Ni sitter ju i samma båt för fasiken! Nämligen ”vi som medvetet byter om långsamt efter gympan så ingen annan är kvar i duschen-båten”!

Känner du någon som är från de drabbade länderna så kan du ju med fördel tagga dem i inlägget för att visa ditt stöd, att du bryr dig, och att du finns där! Dra igång en sån där #jagärhär-kampanj, eller nått!

Nej, men skämt åsido, jag har faktiskt förstahandsuppgifter från en flickvän som alltid brukade trösta mig när jag grät efter sex. Hon sa faktiskt att det är varken storleken, hur man använder den, eller hur länge, som spelar någon roll. Det viktiga är att man är en snäll och känslig kille!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Världspenisrankningen – från elefantsnabel till micropenis

log in

reset password

Back to
log in