Världens största, hemskaste, vidrigaste, äckligase finne blir klämd!

Jag vet inte vad det är för tvångsmässigt jävla beteende som gör att man inte kan låta bli att klicka på såna här äckliga länkar,...


Jag vet inte vad det är för tvångsmässigt jävla beteende som gör att man inte kan låta bli att klicka på såna här äckliga länkar, men nu är du ju här så nu kör vi…

Gubbar är som bekant alltid liiite äckligare. Stönar och grymtar när de rör sig, kliar sig offentligt på ställen man inte ta ska klia på, gammalt mjäll på axlarna, strumpor i sandalerna och mobilen i ett litet fodral i bältet. Och den här gubben är definitivt inget undantag!

Medan vi andra består av 65% vatten så består den här gubben av 65% majonäs. Han har alltså finnarnas urmoder (inte folkslagets alltså) på ryggen. Den måste ju vara lika gammal som han själv. Och lyckligtvis så tycks kameran som filmats med också vara lika gammal. Men det är nästan tur, för detta är inget du vill se i 4k. Seså, kolla på videon och äcklas nu!

Gubbe har rekordäcklig finne på ryggen!

Detta slösurfet hittade vi här: Brutalt 

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in