Världens äckligaste pormask-video


Man brukar ju säga att människor består av 70% vatten, men den här gamlingen består tamejfan av 70% majonäs! Asså, brukar du bli lite sådär smygförtjust när du ser Dr. Pimple Popper på nätet så kommer du definitivt få ditt sjuka begär stillat nu. Det här en f*cking överdos!

Den här jättegamla och jätteäckliga människan kan ju inte ha gjort annat än att odla pormaskar under hela sitt jättelånga och jätteäckliga liv! Jag kommer aldrig kunna kolla på min egen mormor igen!

Asså, innan du klickar på videon, du kan fortfarande ångra dig. Det är okej. Du måste inte kolla. Stäng mer internet, gå och lägg dig, och vakna utvilad och oförstörd i morgon! Ingen blir lyckligare av att kolla på den här videon…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Världens äckligaste pormask-video

log in

reset password

Back to
log in