Vardagshjälte räddar en liten vovve från att drunkna

Här har du ett riktigt feel good-klipp som inte lämnar ett öga torrt. Vi snackar Newsner-kaliber. Ett sånt där inlägg som du får i flödet...


Här har du ett riktigt feel good-klipp som inte lämnar ett öga torrt. Vi snackar Newsner-kaliber. Ett sånt där inlägg som du får i flödet för att någon kompis morsa eller Ann-Kristin, 58,  på löneavdelningen har delat det. Typ ”Den hemlösa mannen fann en utsvulten hundvalp i diket som käkade bajs. Du anar inte vad han gjorde då med sin röv som fick alla runt omkring att ringa polisen. Gilla och dela om du också har en röv”.

Jag vet inte vart det här klippet utspelar sig, och jag är alldeles för lat för att göra någon research. Men det är ett land där man har fula tröjor i alla fall. Fula tröjor och är snälla mot djur. Så Färöarna kan vi i alla fall utesluta. Där har dom förvisso riktigt fula tröjor, men jag har för mig att man klubbar sälungar och harpunerar tumlare (nu kan jag vara helt fel ute. Men återigen, jag är för lat för att göra någon research). 

Hur som helst, det här är väldigt fint gjort. Hundvalpen har fastnat på en liten ö ute i floden, men den här hjälten i ful tröja hoppar ner och räddar den. Sen får han hjälp av andra personer i minst lika fula tröjor att få den i säkerhet. Gilla och dela om du också vill ha en sån tröja!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in