Vandaliserande björn slår pungen och viker sig dubbelt

Björnen Baloo har varken bekymmer, sorger eller besvär när han hittar en vattentank ute i skogen att sabotera och klia ryggen på. Men just när...


Björnen Baloo har varken bekymmer, sorger eller besvär när han hittar en vattentank ute i skogen att sabotera och klia ryggen på. Men just när livet är som mest hakunamatata gör sig karma påmind i form av ett slag i den långa ludna pungen!

Igenkänningsfaktorn är stor för oss stackare som någon gång tagit en rejäl träff i bjällrorna när Pappa-Björn tar några staplande steg och trillar ihop på marken och ligger och ojar sig en stund.

Björn chillar och kliar ryggen när han får ett slag i pungen.

Men han verkar faktiskt ta det ganska bra ändå och fortsätter leka med vattenröret efter att han trillat ihop. Men nu vet du iallafall, springer du på en björn ute i skogen så f*ck spela död, go for the nutz! Lätt dagens roligaste klipp!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in